Wij visualiseren (complexe) informatie en zetten graag onze tanden in ingewikkelde vraagstukken. Wij zijn analytisch en grafisch even sterk en dat maakt ons uniek in Nederland. Bij elk project gaan wij een nauwe samenwerking aan met de klant om de kennis op de beste manier te delen. Onze kennisregisseurs begeleiden elke stap, van het bepalen van doel en doelgroep, het analyseren en verhelderen van de data, tot het ontwikkelen van een inspirerend concept samen met onze programmeurs, ontwerpers, fotografen en filmmakers.

026 - 20 26 001 | info@studiolakmoes.nl


 
 

Wij helpen kennis verhelderen, visualiseren en verspreiden. Onder leiding van onze ervaren kennisregisseurs verhelderen wij complexe kennisvraagstukken, onze ontwerpers en programmeurs brengen de boodschap tot leven in een visual story en desgewenst verspreiden wij het eindresultaat via de gewenste online en offline kanalen.

 
 

Infographics

klik

Explanimations

klik

Data dashboards

klik

Scrollytelling

klik

Ons team

Onze creatieve pool

 

Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat kennis het meest waardevol is als ze gedeeld wordt. Visualisaties helpen bij het begrijpelijk maken van complexe kennis en zorgen dat de informatie beter blijft hangen. Onze hersenen houden immers van beelden! Met onze wortels in de wetenschap en talent voor design combineren wij analytisch denken met inspirerende ontwerpen en helpen overheden, kennisinstellingen en organisaties met het delen van kennis.

Onze werkwijze

De klant heeft de data, informatie of kennis, wij de expertise om deze te delen. Bij elk project gaan wij een samenwerkingsverband aan met de klant, waarbij wij altijd volgens een vast stappenplan werken. Lees meer of neem direct contact op voor meer informatie.

Vacatures

Studio Lakmoes staat open voor ontwerptalent op het gebied van infographics en informationdesign en ook voor 'inbetweeners' met passie voor wetenschap en gevoel voor ontwerp. Hier vind je onze huidige vacatures. Lees meer