Infographics helpen bij kennis delen

Volgens Studio Lakmoes is kennis alleen waardevol als ze gedeeld wordt. Studio Lakmoes verbeeldt kennis in infographics voor diverse doelgroepen in de educatieve en wetenschappelijke sector. Een belangrijke voorwaarde om kennis te delen, is een goede communicatie over deze kennis.

blogpost-3.png

Marjolein Pijnappels heeft zes jaar werkervaring als communicatieprofessional en onderzoeker op universiteiten. Zij bedenkt passende communicatie-activiteiten, stimuleert niet alleen het uitzenden van informatie, maar juist de uitwisseling en de dialoog en kijkt waar het nuttig is om social media in de onderzoekscyclus in te brengen. In het kader van Wetenschapper 2.0 geeft zij workshops en lezingen over visualisatie in wetenschap, open science en gebruik van social media in wetenschap.

Naast deze werkzaamheden ontwerpt Studio Lakmoes proefschriftomslagen en maakt illustratieve ontwerpen.

Download de flyer