Goed design versterkt je verhaal

De belangrijke rol van vormgeving

Iets dat goed is vormgegeven wordt door mensen bewust en onbewust als professioneler, betrouwbaarder en waardevoller beoordeeld dan iets dat er minder goed uit ziet. Dat geldt voor producten, rapporten, websites en eigenlijk alles waar design aan te pas komt. Uit onderzoek van de TU Delft is deze waarde in keiharde cijfers uitgedrukt: goed design levert 20% meer winst op.

Wij zijn gespecialiseerd in heldere ontwerpen die ondersteunend zijn aan de boodschap en inhoudelijke informatie en deze zelfs versterken. Het design is inspirerend en nodigt uit om de inhoud te verkennen.

Voordelen van professionele vormgeving:

  • Informatie wordt beoordeeld als betrouwbaarder, professioneler en waardevoller als het er goed uitziet
  • Door gebruik te maken van helder en inspirerend design en illustraties die de inhoud ondersteunen, wordt de informatie beter opgenomen
  • Goed design levert winst op

Toepassingen van vormgeving:

Wij kunnen helpen bij de vormgeving van rapporten, flyers en posters, design van boeken en websites en het illustreren van allerhande onderwerpen voor toepassing in verschillende media, print en online.

Interesse in vormgeving en ontwerp? Vraag gerust meer informatie of een offerte aan.

Wij zijn kenniscommunicatiebureau Studio Lakmoes, gevestigd in het hartje van Arnhem. Wij visualiseren complexe kennis. Wil je meer weten?