Webdesign en interactieve apps

De kracht van interactie

Een website of een app is extra krachtig bij het delen van informatie, omdat de gebruiker de informatie zelf kan manipuleren. Hij of zij bepaalt zelf met welke snelheid er wordt gescrolld en op welke links geklikt wordt. Deze unieke, interactieve eigenschap van websites en applicaties biedt kansen om informatie gelaagd te ontsluiten.

Wij hebben de juiste mensen om een effectieve user interface te ontwikkelen die de informatie voor jouw doelgroep op de juiste en meest inspirerende manier ontsluit.

Voordelen van interactieve applicaties

  • Gebruikers kunnen de informatie manipuleren
  • Informatie wordt gelaagd aangeboden
  • Mogelijkheid om veel informatie in een beperkte ruimte aan te bieden
  • Inspirerend

Toepassingen van interactieve applicaties

Door je jaarverslag om te zetten in een interactieve applicatie zorg je dat de gebruikers de informatie ook echt tot zich nemen en je kunt er veel meer informatie, maar ook filmpjes en infographics in kwijt. Een onderzoeksrapport omzetten in een interactieve applicatie zorgt ervoor dat je zowel de key messages laagdrempelig kunt communiceren, als de achterliggende informatie kunt delen. Interactieve applicaties kun je koppelen aan databases en zijn daarom uitermate geschikt om cijfers op inspirerende wijze te ontsluiten.

Interesse in webdesign, interactieve infographics of applicaties? Vraag gerust meer informatie of een offerte aan.

Wij zijn kenniscommunicatiebureau Studio Lakmoes, gevestigd in het hartje van Arnhem. Wij visualiseren complexe kennis. Wil je meer weten over infographics?