storygraphic Ministerie I en M

"Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu staat volgende maand op de Ecomobiel beurs. We willen alles laten zien wat wij als overheid doen aan duurzame mobiliteit en een achterwand maken die opvalt tussen de andere standhouders."


storygraphic duurzame mobiliteit

Een infographic die alles bevat wordt al snel onduidelijk. Soms is er echter de behoefte aan een totaalplaatje dat alles omvat. In overleg met het Ministerie van Infrastructuur en Milieu ontwikkelde Studio Lakmoes een alternatief voor de infographic: een storygraphic. Deze storygraphic over duurzame mobiliteit is een kapstok voor het ministerie om te praten over het beleid, de wetgeving en de maatregelen die zij neemt om vervoer duurzamer te maken.

De graphic is een eye catcher op een drukbezochte beurs en heeft op zichzelf geen betekenis: daarvoor zijn mensen nodig. In de wisselwerking tussen beeld en mens komt de informatieoverdracht tot stand. Medewerkers van het ministerie kunnen hun boodschap ophangen aan de metrolijnen in de storygraphic en zo het complete verhaal over duurzame mobiliteit vertellen.

storygraphic duurzame mobiliteit
storygraphic duurzame mobiliteit

Nieuwsgierig geworden?

Heb jij ook een kennisvraagstuk waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.