Dit gaan wij doen in 2015

Voornemens zijn voor mensen met goede bedoelingen. Studio Lakmoes gaat gewoon goed doen. In 2015 gaan wij groeien. In 2015 gaan wij nieuwe, inspirerende, creatieve projecten rondom het delen van kennis oppakken. In 2015 rollen wij Studio Lakmoes verder uit naar een breed kenniscommunicatiebureau.

Om dit kracht bij te zetten presenteert Studio Lakmoes vandaag de vernieuwde website met een nieuwe uitstraling en huisstijl. Prominent zie je drie kleuren terugkomen. Deze staan voor de drie kernwaarden van Studio Lakmoes die met input van trouwe opdrachtgevers, fijne leveranciers en andere betrokkenen zijn geformuleerd. 

Hier staan wij voor:

  • azuur staat voor creativiteit en inspiratie

  • koel blauw staat voor probleemoplossend en deskundig

  • pink staat voor betrokken en persoonlijk

De website is niet alleen mooier, maar ook duidelijker geworden. Onze diensten zijn gemakkelijker terug te vinden zodat je snel kunt zien wie wij zijn en wat wij doen. Het wordt je gemakkelijker gemaakt om meer informatie of een offerte aan te vragen.

Komende maand kun je regelmatig updates verwachten op ons blog. In de pijplijn zit een blog over hoe je goede infographics maakt en een flowchart over het kiezen van het juiste communicatiemiddel bij je doel.

Wat vind jij van de website? Prettig, helder, saai? Te veel offerteknoppen of te weinig portfolioprojecten? Laat het ons weten! 

Wil je in 2015 op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op een van de social media kanalen waar wij te vinden zijn.

Vimeo, facebook, twitter, google+, Linkedin

Vond je dit blog interessant? Deel het eenvoudig via de 'share'-button.

Studio Lakmoes admin