Jaarverslag als multimediaal magazine: daarmee maak je indruk

cato
 

Yunio is de organisatie die voor de hele Achterhoek jeugdgezondheidszorg, zoals consultatiebureau en jeugdverpleegkundige zorg, aanbiedt.

Hun jaarverslag is van belang voor gemeenten, maar ook interessant voor inwoners. Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken ontwikkelde Studio Lakmoes binnen de data-tak The Informary een online magazine, met ruimte voor datavisualisatie, boeiende artikelen en schitterende foto’s.

 

‘Zorg dat ons jaarverslag meer van nu wordt, dat we verhalen kunnen vertellen en niet alleen feiten brengen.’

Dat was het verzoek van Yunio eind vorig jaar. Met enthousiasme bouwden wij voor hen een multimediaal magazinetool met data-functie waarmee de medewerkers van Yunio hun verhalen, foto’s en data konden plaatsen.

Het magazine-jaarverslag is gemakkelijk elk jaar opnieuw aan te passen door Yunio zelf, er komt geen vormgever meer aan te pas. Elke aangesloten gemeente ontvangt een eigen magazine-verslag van het afgelopen jaar met een unieke link.

Verhalen die voor alle gemeenten van belang zijn, kunnen met een klik op de knop in alle jaarverslagen opgenomen worden, en hoeven maar op één plek gewijzigd te worden.

Yunio kan zelf teksten, foto’s en grafieken toevoegen, én elk jaar zelf een nieuw jaarverslag maken en versturen naar haar partners.

 
yunio jaarverslag

The Informary is een initiatief van Studio Lakmoes en Powerassist. Wil je ook zo’n tof interactief, online jaarverslag voor jouw organisatie? Neem direct contact met The Informary of kijk op de website voor meer informatie.