Tweede editie Lakmoes Infozine

Het Lakmoes Infozine is een uniek minimagazine waarmee we de kennis delen die wij opdoen tijdens projecten over bijvoorbeeld zwarte gaten, plastic recycling en natuurontwikkeling in Gelderland.

Wij geloven dat duidelijke en verrassende verhalen mensen helpen de wereld om hen heen te begrijpen en daardoor betere keuzes te maken en dat doen we enkele keren per jaar in de vorm van een minimagzine.

 
lakmoes infozine

In deze editie beginnen we dichtbij huis, bij onszelf. We leggen het verhaal van onze eigen huisstijl uit en waar we vandaan komen. We hebben ook een artikel over een bijzondere bloem die we ontwikkeld hebben voor de Museumnacht Leiden, de Nocturna musalis. En we geven schokkende cijfers van de plasticvervuiling in Europa.

 
 

Het Infozine heeft ook nog een verrassing aan de binnenkant, maar die verklappen we niet. Ontdek het zelf in het nieuwste Lakmoes Infozine, vanaf volgende week te vinden op verschillende plekjes in Arnhem.

Lakmoes infozine
 

Zorg dus dat je dit blauwe verzamelexemplaar in je handen krijgt. Infozine gespot? Deel het op social media en tag @studiolakmoes. We zijn benieuwd waar je hem overal tegenkomt!