We werken graag met klanten die net als ons gemotiveerd raken door sterke inhoud. Laten we samen werken aan mooie verhalen die de wereld een beetje beter geïnformeerd, menselijker en duurzamer maken.

 

Iets meer informatie nodig?

studio lakmoes arnhem - de kleine campus

contact

Studio Lakmoes
Statenlaan 8 | 6828 WE Arnhem
026 - 20 26 001 | info@studiolakmoes.nl

volgen

Lakmoes is een kenniscommunicatiebureau met expertise in het vertellen van complexe verhalen op een simpele manier. Wij ontwikkelen inspirerende producten met een positieve impact. Hoe kunnen we jou helpen?

IMG_1076.jpg

Barbara Wagensveld

partner & kennisregisseur
barbara@studiolakmoes.nl

Als iets inhoudelijk niet klopt zet Barbara haar tanden erin tot alle juiste data boven tafel is. Ze heeft een wetenschappelijke loopbaan achter de rug en combineert die ervaring nu met een scherp oog voor esthetiek en detail. Niets verlaat Lakmoes zonder dat zij het onder ogen heeft gehad.

IMG_1529zoom.jpg

Marjolein Pijnappels

partner & kennisregisseur
marjolein@studiolakmoes.nl

Onverbeterlijk beelddenker die overal verbanden ziet en daarom nogal snel en veel praat. Ze bedenkt het liefst creatieve concepten om data en informatie te visualiseren. Ooit was ze bioloog en dat merk je nog steeds aan de analytische benadering van projecten.

IMG_0999.jpg

Maya Knepflé

designer
maya@studiolakmoes.nl

Maya onderscheidt zich met kleur - en dan hebben we het niet alleen over haar vaak wisselende haarkleur. Ze laat zich inspireren door de nieuwe ontwikkelingen in de design community, maar ook daarbuiten: fashion, festivals, games, tattoos. Haar ontwerpen inspireren en triggeren, en zijn continue vernieuwend.