IMG_1076.jpg

Barbara Wagensveld

partner & kennisregisseur
barbara@studiolakmoes.nl

Als iets inhoudelijk niet klopt zet Barbara haar tanden erin tot alle juiste data boven tafel is. Ze heeft een wetenschappelijke loopbaan achter de rug en combineert die ervaring nu met een scherp oog voor esthetiek en detail. Niets verlaat Studio Lakmoes zonder dat zij het onder ogen heeft gehad.

IMG_1529zoom.jpg

Marjolein Pijnappels

partner & kennisregisseur
marjolein@studiolakmoes.nl

Onverbeterlijk beelddenker die overal verbanden ziet en daarom nogal snel en veel praat. Ze bedenkt het liefst creatieve concepten om data en informatie te visualiseren. Ooit was ze bioloog en dat merk je nog steeds aan de analytische benadering van projecten.

IMG_1110.jpg

Manon Barendse

kennisregisseur
manon@studiolakmoes.nl

Manon werkt het liefst aan heldere oplossingen voor complexe sociale en maatschappelijke problemen. Zelf is ze helemaal niet ingewikkeld: recht voor haar raap, goed luisteren en meedenken met de klant is haar kracht. Daarnaast heeft Manon een passie voor design en en maakt de mooiste conceptschetsen van het hele team.

IMG_0999.jpg

Maya Knepflé

designer
maya@studiolakmoes.nl

Maya onderscheidt zich met kleur - en dan hebben we het niet alleen over haar vaak wisselende haarkleur. Ze laat zich inspireren door de nieuwe ontwikkelingen in de design community, maar ook daarbuiten: fashion, festivals, games, tattoos. Haar ontwerpen inspireren en triggeren, en zijn continue vernieuwend.