Data dashboards zijn online, interactieve verhalen die cijfers tot leven wekken. 

 De kennisregisseurs van Studio Lakmoes zijn gespecialiseerd in het analyseren en structureren van complexe (cijfer)data. Heeft jouw organisatie veel data die zij wil delen, dan is een data dashboard een uitstekende manier om de data op een inspirerende manier te ontsluiten. Een combinatie van aanklikbare grafieken, fotomateriaal en design waar je hart sneller van gaat kloppen zorgt ervoor dat het verhaal uit jouw data helder wordt voor jouw doelgroep. Bekijk hieronder een selectie van onze data dashboards.

The Informary is het kant en klare datadashboard waar je direct zelf mee aan de slag kan. Daarnaast maken wij dataverhalen en data dashboards op maat, waarbij onze kennisregisseurs met je meedenken om jou dataverhaal op de best mogelijke manier te ontsluiten. Lees hieronder meer over onze data dashtboards op maat.

 

jouw jaarverslag snel online met the informary

theinformary.jpg

Onze kennisregisseurs analyseren en doorgronden complexe informatie en begeleiden jou als klant om te komen tot een helder concept voor het ontwerpen en delen van kennis.  Met onze kennisregisseurs zijn wij analytisch en grafisch even sterk en dat maakt ons uniek in Nederland. Bij elk project gaan wij een nauwe samenwerking aan met de klant om de kennis op de beste manier te delen. 

1.

Onze data-analisten analyseren jouw data en ontdekken de interessante verhalen.

2.

Onze kennisregisseurs denken na over manieren om jouw data in beeld te brengen zodat kennis zo effectief mogelijk gedeeld kan worden

3.

Onze ontwerpers en programmeurs zetten het concept om in een inspirerend data dashboard waarmee je jouw dataverhaal kan vertellen