_DSC0132_1.jpg

In harmonie met mens en natuur

 
natuur - lakmoes
 

Toen Adessium Foundation bij ons aanklopte, konden wij ons direct vinden in hun missie: bijdragen aan een samenleving die mensen stimuleert in harmonie te leven met elkaar en met hun omgeving. Een herziening van het Jaarbericht werd al snel een zoektocht naar de meerwaarde van de stichting voor haar partnerorganisaties. Door haar unieke overkoepelende blik is Adessium Foundation in staat in- en uit te zoomen, verbanden te leggen en de partnerorganisaties te steunen.

conceptontwikkeling - art direction - infographics - illustraties - vormgeving

 

Beschermen van privacy in een digitaal tijdperk

publiek belang - lamoes
 

Naar een wereld zonder plastic afval

mens en natuur - lakmoes
 

Meer aandacht voor kwetsbare kinderen

sociale initiatieven - lakmoes
 
 
charts infographic FG.png
 
Web
 
 
 
 
 

Mini-verhalen

We ontwikkelden voor elk programma een fotoverhaal waar twee mensen hun wereld aan elkaar laten zien. We beginnen met een ver-af-blik: uitgezoomd, met overzicht. Vervolgens zoomen we steeds verder in, zien we de mensen van dichtbij, komen hen op de huid.

_DSC9930.jpg
 
 
_DSC9999_1.jpg
 
 
_DSC9842.jpg
 

Van ver af naar dichtbij.

‘We hebben een verantwoordelijkheid
naar toekomstige generaties.’

 
 
_DSC0014_1.jpg
 

Inzoomen en uitzoomen

Ook in de rest van het jaarbericht wisselen we overzicht af met het dichterbij halen: inzoomen en uitzoomen. We kijken op afstand naar Adessium, haar missie en doelstelling. En zoomen in op de projecten: wat is er bereikt in 2018? Wat was de impact?

f1196f8d-0124-4d5a-952e-e6ae333c1b47_rw_1920.png
 
adessium - jaarbericht 2018
 
 
 

Uitklappen en ontdekken

De dossiers zijn te ontdekken door de flappen open te klappen. Achter de flappen ontdek je een tijdlijn, boordevol informatie, highlights en foto’s die het verhaal over plasticvervuiling, kinderen in de opvang en privacywetgeving op een inspirerende manier ontvouwen.

 
storytelling sustainability - lakmoes
 
 
naar een nieuwe harmonie - lakmoes
 
 
marjolein pijnappels - studio lakmoes

partner & kennisregisseur

Marjolein Pijnappels

Neem contact op met Marjolein als je met ons wilt samenwerken. Zij zal samen met jou onderzoeken of onze expertise aansluit bij die van jullie en hopelijk de eerste stappen zetten naar een succesvolle samenwerking.

026 - 20 26 001