Jouw hersenen houden van infographics. Dat is heel menselijk: informatie wordt namelijk sneller verwerkt als het ondersteund wordt door beeld, zoals in een infographic. Laat je inspireren door ons meest recente infographic werk hieronder.

 
 
 

Het is een uitdaging om een onderzoeksrapport vol informatie of een excel met bergen data om te zetten naar een heldere infographic. Om een effectieve infographic te maken helpen onze academisch geschoolde kennisregisseurs met het analyseren en structureren van de data. 

 
 

Onze kennisregisseurs analyseren en doorgronden complexe informatie en begeleiden jou als klant om te komen tot een helder concept voor het ontwerpen en delen van kennis.  Met onze kennisregisseurs zijn wij analytisch en grafisch even sterk en dat maakt ons uniek in Nederland. Bij elk project gaan wij een nauwe samenwerking aan met de klant om de kennis op de beste manier te delen. 

 

1.

Onze academisch geschoolde kennisregisseurs begeleiden het analyseren, structureren en verwerken van jouw (complexe) data en informatie tot een helder concept

2.

Onze designers brengen het concept tot leven in een inspirerende stijl die indruk maakt op jouw doelgroep

3.

Wij maken statische én interactieve én geanimeerde infographics en kunnen zo effectief jouw kennisvraagstuk bij jouw doelgroep verspreiden