IMG_4655.JPG

We zijn een kenniscommunicatiebureau gespecialiseerd in het delen van complexe verhalen die de wereld een beetje begrijpelijker en mooier maken.

 
IMG_4656.JPG
 
 

We stellen lastige vragen

De antwoorden op deze lastige vragen vinden we samen met jou en hierdoor kunnen we een beter product neerzetten. We willen weten wat jouw boodschap is en wat jouw doelgroep er mee kan en analyseren de data net zolang tot we net zo goed als jij begrijpen hoe het zit. We worden geraakt door sterke inhoud, die staat voorop. Aandacht voor design is er vanzelfsprekend, van mooie ontwerpen worden wij ontzettend gelukkig.

 
 

WIJ HOUDEN NIET VAN INGEWIKKELD DOEN

Wij willen samen met jou de wereld begrijpelijker maken. Wij zijn allergisch voor niet onderbouwde meningen, foutief weergegeven feiten, en onnodig ingewikkeld doen. Wij geloven dat duidelijke, mooie en verrassende verhalen mensen helpen de wereld om hen heen te begrijpen en daardoor betere, gefundeerde keuzes te maken. 
IMG_1669.jpg
 
IMG_4658.JPG
 
 

WE DRAGEN EEN STEENTJE BIJ

Onze missie is om met ons werk bij te dragen aan een begrijpelijkere wereld, waarin mensen betere keuzes kunnen maken - voor zichzelf, hun omgeving en de planeet waarop we leven. Daarom nemen we niet elke opdracht aan, maar kijken samen met jou of we de juiste partij zijn om het beste product neer te zetten. We werken graag samen met organisaties die hun omgeving ook een beetje (of veel!) beter willen maken.

 
 

WE ZIJN EEN NETWERK

Omdat we zo creatief mogelijk met jouw kennisvraagstuk willen werken houden we ons kernteam bewust klein. We hebben een flexibele schil rondom ons bedrijf opgebouwd met fantastische ontwerpers, animatoren, stemartiesten en programmeurs. Met elk van hen hebben we een persoonlijke band en een langdurige samenwerkingsrelatie opgebouwd. Deze makers schakelen we op projectbasis in en zij brengen verfrissende input en ideeën die jouw project nóg beter maken.

 
IMG_0248.JPG