Digitaal verhalen vertellen met scrollytelling

Een scrollytell is een nieuwe vorm die in eerste instantie vooral werd gebruikt door (foto)journalisten. Scrollytelling is een samenvoegsel van 'scrollen' en 'story telling'. De afzender vertelt een verhaal, dat zich voor de gebruiker stapsgewijs ontvouwt door te scrollen met de muis. De kracht zit hem in het stapsgewijs onthullen en de interactiviteit. Door te scrollen heeft de gebruiker de regie in handen waardoor je betrokken blijft bij het onderwerp. 

 

Het is een uitdaging om een onderzoeksrapport vol informatie of een excel met bergen data om te zetten naar een heldere en bondige animatie. Om een effectieve animatie te maken helpen onze academisch geschoolde kennisregisseurs met het analyseren en structureren van de data. 

 
 

Onze kennisregisseurs analyseren en doorgronden complexe informatie en begeleiden jou als klant om te komen tot een helder concept voor het ontwerpen en delen van kennis.  Met onze kennisregisseurs zijn wij analytisch en grafisch even sterk en dat maakt ons uniek in Nederland. Bij elk project gaan wij een nauwe samenwerking aan met de klant om de kennis op de beste manier te delen. 

 

1.

Onze academisch geschoolde kennisregisseurs begeleiden het analyseren, structureren en verwerken van jouw (complexe) data en informatie tot een helder concept

2.

Onze designers brengen het concept tot leven in een inspirerende stijl die indruk maakt op jouw doelgroep

3.

Onze programmeurs en motion designers zetten het concept om in een inspirerende scrollytell die direct gedeeld kan worden en op een veilige manier gehost wordt